Lördagen 10e September - Augsburg

Jag har ägnat dagen åt att plugga lite Industriell Organisation II. Jag gillar verkligen den kursen och det är lite synd att jag inte kan "gå" den. Jag läser ju den härifrån men jag vet av erfarenhet att Roberts föreläsningar är väldigt bra så det är synd att jag missar dem.

Skulle vilja ge mig ut på en springtur men min hals är fortfarande fucked up! Leker även med tanken att någon gång ge mig på trapporna här i huset. Det är som jag sagt 19 våningar, så det borde väl kännas i låren och rumpan efter en sådan vända? Tills vidare får jag hålla mig till promenader.

Idag hade jag velat hitta vart det är jag ska studera men det gick jag bet på. Hade en liten karta som jag skrev ut innan jag for från Piteå, bara för att se vart det var jag skulle bo och den är inte så detaljerad vad gäller utskrivning av gatornas namn. Kanske gör ett nytt försök imorgon för på måndag måste jag hitta dit. Ett alternativ är att ta spårvagnen men jag vill lära mig gatorna och det tycker jag att jag gör bäst genom att vandra på dem.

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback