Istvan 23 år!!

Nej, det är som med allt annat, gör man det inte så händer ingenting. Lika så gäller det med blogginläggen. Saken är bara den att jag har inte hunnit. Igår var jag som ni vet i en annan stad och när jag kom tillbaka till Augsburg så blev det ändrade planer...

När jag kom från tågstationen så möttes jag av Dedele som drog med mig på Aldi för att köpa en tårta till Istvan.
Han fyller år idag (söndag), Maxim imorgon och Olga på onsdag så vi hade i hemlighet planerat att ha en stor, gemensam fest för dem någon av dagarna men Istvan själv tyckte att lördagen passade bäst och tog på eget bevåg initiativet att skicka ut ett facebook-mail till oss som han ville ha med på sin födelsedagsfest. Jag som var borta hela dagen hade dock ingen aning om detta så fick snabbt byta om och sedan var det socialisering hela kvällen till efter tolvslaget då vi sjöng för honom och åt tårta. Jag lyckades hålla ut till efter tolv men sedan tackade jag för mig och gick ner och la mig för jag var obeskrivligt trött.



Födelsedagsbarnet i egen hög person! Han vet hur man gör sig fin på kort!




Jag vet också hur man gör för att se fin ut.





När vi senare gick upp på 19e våningen så lämnade jag kameran på mitt rum så jag har tyvärr inga bilder från tårtan eller då vi söng. Hoppas ni överlever i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback