Den extra lillasystern och Pepita

Imorgon fyller världens bästa Olivia 15 år! Hjälp, hon börjar bli stor min lilla favvotjej, min extra lillasyster, min skitunge, mitt monster, min underbaraste Olivia! Tror och hoppas att hon kommer att bli glad över sin present jag har köpt. Eller, två saker är det ju. Måste bara fixa ett fint kort. Funderar på att göra ett eget, problemet är bara att jag inte är så estetisk av mig.. så får se hur jag gör. 

Jag har känt Olivia och hennes familj i ganska precis fyra år nu, innan det visste jag bara vilka de var för att vi tävlade i samma klubb och hade tränat tillsammans några gånger. Det hela började med att jag ringde Nina (Olivias mamma) en dag då jag var på väg hem från jobbet (Luleå Hamn) och frågade om de ville komma och provrida Pepita som jag då hade beslutat mig för att sälja. Jag ville inte sälja henne till vem som helst och la därför aldrig ut någon annons på henne. Istället ringde jag alltså till Nina och sedan dess har vi haft en relation som jag tror ingen annan har med någon som de sålt/köpt en häst till/av. Jag ångrar ingenting - Pepita hade inte kunnat få ett bättre hem, de hade inte kunnat få en bättre ponny och jag fick en extra-familj på köpet.


Här kommer några bilder som jag hittade på lilla Olle!

Februari 2008, Olles första tävling med Pepita. En vinst och en 2a-placering! Då var hon inte stor, nådde knappt nedanför kåporna på sadeln. Idag är hon vuxit ikapp och förbi mig. Vilket hon inte är sen på att kommentera!



Denna bild har jag tagit från Nina och är från förra sommaren i Umeå. Olivia och Pepitas debut i Msv A som resulterade i vinst och kval till SM. Ni hästmänniskor förstår vad msv a innebär, men för er som inte vet så är det det högsta du kan tävla med en c-ponny i Sverige.




I våras på en tävling i Sundsvall med hennes andra ponny, Nice Boy. Se så glad man blir av att ha mig som coach! Jag tvingade henne säkert att se glad ut! ;) haha



Även detta är från Sundsvall, här blev det vinst i 1m med Pepita.


Har även en supersnygg film då vi satt och åt frukost på tävling i Vännäs i våras haha. Får se hur jag gör med den, om jag lägger upp den eller inte. Vi hörs senare, då kanske jag har hunnit hämta ut kameran som nu har kommit. Yeees!


Kommentarer
Postat av: Nina

Å vi fick världens bästa extratjej å världens bästa storasyster till Ollis.. hennes idol å bästa coach <3 någon att verkligen se upp till och inspireras av. Det är inte alla som får ha denna fantastiska möjlighet men det har vi å vi är sååååå tacksamma för allt du gjort å för att just vi fick möjligheten att köpa den bästa ponnyn man kan tänka sig. Du har tagit en stooor plats i våra hjärtan underbara Ida

2011-07-31 @ 13:53:00
Postat av: Göran P

Hej Ida

vad skojjjj att se din bloog ...uppdatera nu hela tiden så vi vet att du mår bra hela tiden ...

2011-07-31 @ 15:34:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback